A hatósági műszaki vizsgáztatást helyben végezzük, melyet előzetes műszaki átvizsgálással egészítünk ki. A munkafolyamat közelről is megtekinthető és a jármű műszaki állapotáról közvetlenül szerezhető tapasztalat. A mérések és a vizsgálatok eredményeinek kiértékelését követően, vizsgabiztosunk szemléltető tájékoztatással nyújt segítséget.

Gázüzemű és összkerék (4×4) meghajtású járművek vizsgálata sem jelent problémát.

Vizsgáztatható járműkategóriák:

M1 – Személygépkocsi max. 9fő
N1 – Tehergépkocsi max. 3,5t össztömeg
O1 – Pótkocsi max. 0,75t össztömeg
O2 – Pótkocsi 0,75 – 3,5t össztömeg
L3e – Motorkerékpár

A járművek műszaki állapota jelentős különbséget mutat és ügyfeleink igényei is differenciáltak. A mi feladatunk, hogy a jogszabály keretei között a legjobb megoldást kínáljuk

Cégünk érdeke, hogy megrendelőink megbízzanak munkatársaink szakértelmében. Egy adott probléma megoldására úgy teszünk javaslatot – a jármű közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi jellemzőinek hatósági előírás szerinti megfelelőségére -, hogy ezzel ügyfelünknek idő megtakarítást és a felesleges kiadások elkerülését segítsük elő.

Az eredetiségvizsgálat 2016 év során is ugyan azt jelenti majd, mint eddig, lényege pedig az, hogy a használt gépjármű tulajdonos váltásakor a vevőnek, vagy akár az elsdónak is lehetősége nyílik meggyőződni a gépjármű „tisztaságáról”. Ezért az eredetiségvizsgálatot mindig az adás-vételi szerződés elkészültét megelőzésen érdemes/kell elvégeztetni, mielőtt a járművet véglegesen a nevünkre íratjuk. A vizsgálatnak minden esetben a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által előírt technológia alapján kell történnie.

Fontos, hogy gépjármű átírás, illetve eredetiségvizsgálat előtt meg kell kötnie egy kötelező biztosítást az új tulajdonos nevére, melyet a weboldalunkon könnyű szerrel megtehet!